Grupele de juniori ”A” și ”B” ale FC Petrolul Ploiești au încheiat cu victorii anul 2013, ambele formații ocupând locul al doilea în clasament, după disputarea turului și a primelor 3 etape din retur. În ultimele jocuri oficiale, micii petroliști s-au impus de o manieră categorică în partidele cu LPS Bacău.

Juniori ”A”

LPS Bacău – FC Petrolul Ploiești 0-5
Marcatori: V. Roșu (55), A. Neagu (60), M. Anghel (69), Pasăre (71), I. Ioniță (75)

FC Petrolul: Petrescu – Pasăre, Zamfir, Alecsandru, Mihai, Costache, M. Ion, M. Anghel, V. Roșu, A. Neagu, Radu. Rezerve: Nae, Enciu, I. Ioniță, Dumitrache, Dobrică, Petrea. Antrenor: Bogdan Zahiu

Juniori ”B”

LPS Bacău – FC Petrolul Ploiești 1-4
Marcatori: Gavriloiu (15), Pârvu (49), Sișu (57), Ursu (75)

FC Petrolul: State – Sișu, A. Olaru, A. Oprea, Velisar, Rudaru, Ursu, Nițescu, C. Oprea, Gavriloiu, Lambru. Rezerve: M. Cotolan, C. Cotolan, Pârvu, Butoi, Mihalache, Anton. Antrenor: Claudiu Toader

Consilierul patronului Dan Capră pe probleme de juniori, Camil Oprișan, a ținut să remarce prestația celor două grupe care activează în Campionatul Republican de Juniori ”A” și ”B”, mai cu seamă că ambele formații au în componență jucători mai mici ca vârstă față de celelalte combatante. ”Vorbim despre o comportare mai mult decât onorabilă a celor două grupe. Față de sezonul trecut, am fost repartizați în serii mai valoroase, dar în același timp și deplasările sunt mult mai lungi. La fiecare grupă avem fotbaliști de perspectivă și sperăm că ei vor confirma și în viitor”, a declarat Oprișan.

Activitatea Centrului de Copii și Juniori continuă în perioada 21-24 decembrie prin prezența a 4 echipe la ”Cupa Moș Crăciun”, competiție devenită deja tradițională în organizarea AJF Prahova. Juniorii născuți în 2001 și antrenați de Iulian Cojocaru vor fi împărțiți în două echipe și vor participa la turneul de la Blejoi, în timp ce copiii născuți în 2002 și 2003, sub îndrumarea lui Marius Mihalache, vor evolua la Breaza. Finalele se vor disputa pe 24 decembrie în Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești. Mult succes!

fcpetrolul.ro