CSU Asesoft imparte bucurii nu doar prin prisma victoriilor obtinute pe terenul de baschet. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, campionii Romaniei le-au oferit cadouri copiilor de la “Raza de Soare”, din Baicoi, in cadrul unui eveniment care s-a desfasurat in incinta Palatului Administrativ.

Ploieştenii respectă cu sfinţenie tradiţia ultimilor ani şi, în pragul sărbătorilor, aleg să-i facă fericiţi pe copiii defavorizaţi din centrul de plasament “Raza de Soare” din Băicoi. Obişnuiţi cu vizitele elevilor lui Arnautovic, copiii au fost invitaţi, de această dată, în oraşul campionilor, mai precis la Palatul Administrativ.
„An de an încercăm să le aducem un strop de speranţă acestor copii. În pragul sărbătorilor devenim mai buni, mai iertători şi, cu siguranţă, mai optimişti. Ne dorim ca aceşti micuţi să aibă o soartă mai bună, să se poată bucura pe deplin de Crăciun şi de Anul Nou”, a declarat căpitanul Cătălin Burlacu.

Micuţii au primit dulciuri, jucării şi materiale promoţionale cu însemnele clubului şi, la rândul lor, le-au promis baschetbaliştilor că în noul an vor veni la meciurile din Sala Olimpia pentru a le face galerie.