În cursul dimineții de azi, 12.12.2013, în jurul orei 07.00, o echipă a S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești însoțită de polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenție Rapidă, a depistat în timpul activității de verificare a legitimațiilor de călătorie un individ care circula fraudulos pe traseul 44, în zona Gării de Sud.
Polițiștii locali au procedat la stabilirea identității bărbatului, iar în urma verificării datelor din documentul prezentat s-a constatat că exista diferențe de fizionomie între persoana controlată și fotografia din cartea de identitate.
Prins asupra faptului, individul a recunoscut că folosea o carte de identitate găsită, figurând cu numeroase sancțiuni în evidențele S.C. Transport Călători Express S.A, pentru lipsa legitimației de călătorie pe mijloacele de transport în comun.
Numitul B.G., de 30 ani, cu domiciliul în Plopeni a fost condus și predat lucrătorilor Secției nr. 4 Poliție, în vederea continuării cercetărilor pentru infracțiunea de fals privind identitatea.