Teoretic, odată cu schimbarea lui Dumitru Dragomir din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal se vor schimba multe! De fapt, inclusiv schimbarea acestuia arată celor „un pic inteligenţi” cât de multe s-au modificat în România! „Trădat de curvele din Liga I – 6 la număr” – după cum a spus chiar el, Mitică Dragomir s-a declarat „ÎNVINS”. Cu litere mari!
Dragomir a făcut, 100%, un lucru bun pntru fotbalul românesc – unul tot mai sărac şi sărăcit – a adus bani din drepturile TV! Mulţi bani!
Plecarea sa va avea efecte, fără îndoială, pentru că este greu de crezut că „tăvălugul” schimbării nu va atinge şi alte persoane din comisii, corpul de observatori etc… Că schimbările vor fi la Ligă, că vor fi din Comitetul Executiv (unde Mitică avea „pionii” săi), rămâne de văzut, peste puţine luni, dar este greu de crezut că Iorgulescu nu va veni cu „oameni de încredere”.
După Dumitru Dragomir, după mandatul său, rămâne, ca o primă concluzie, una dintre declaraţiile sale în stilul „spumos”, oferită ieri: „Sunt unii care au jurat pe Biblie şi pe copii, apoi au dat-o cotită.”
Asta o spune unul care, 100%, nu a fost “Sfânt” – “Mitică ex-de la Ligă”!
Marian DIMA