Ofiţerii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Ploieşti au prins în flagrant, în municipiu, un bărbat care încerca să vândă 300 grame de comprimate ecstasy.
Individul a fost săltat după ce activitatea sa infracţională a fost documentată de procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată (DIICOT) Ploieşti.
Astfel, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 23 de ani, cetăţean moldovean, procura canabis şi comprimate ecstasy din Republica Moldova, drogurile fiind introduse în România şi comercializate unor consumatori din judeţele Prahova şi Galaţi.
În acţiunea de prindere a suspectului şi de administrare a probatoriului, anchetatorii prahoveni au colaborat cu Serviciul Antidrog din cadrul BCCO Galaţi, şi cu luptătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) Ploieşti. Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, fiind acuzat de trafic de droguri de risc şi de mare risc, precum şi de introducere în ţară de droguri de risc şi de mare risc.
(F.T.)