De astăzi şi până duminică, în primul campionat al judeţului, se va desfăşura ultima etapă a turului, rundă în care sunt programate mai multe dispute interesante. Încă din prima zi are loc un astfel de meci, pe terenul „Gheorghe Şilaev”, din Plopeni, urmând să se întâlnească CSO din localitate şi una dintre revelaţiile întrecerii, AFC Fortuna II-Intersport. A doua zi se vor desfăşura cinci jocuri, de departe disputa dintre AFC Băneşti-Urleta şi CSO Teleajenul Vălenii de Munte ţinând capul de afiş al zilei. Nici partida dintre CS Blejoi şi AFC Astra II-Ciorani nu este de neglijat, chiar dacă oaspeţii sunt favoriţi în această întâlnire, fiind, totodată, liderul la zi al campionatului. Cu 15 victorii şi doar un rezultat de egalitate, echipa din Ciorani este campioana de toamnă a actualului sezon, ecartul de opt puncte faţă de Petrolistul Boldeşti conferindu-i acest statut.
De asemenea, şi jocul dintre Unirea Urlaţi şi CS Ceptura are gradul său de atractivitate, urmând să se întâlnească două grupări aflate în localităţi vecine şi care sunt despărţite în clasament doar de un punct.
Ultima etapă a turului se va încheia duminică cu alte trei jocuri, formaţiile din Măneciu şi Păuleşti având prima şansă în disputele cu grupările din localităţile Cornu şi Buşteni. Doar jocul de la Breaza este un pic mai echilibrat, dar formaţia locală CSO Tricolorul are o misiune grea în disputa cu ploieştenii de la AS.
Programul complet al rundei, este următorul:
Astăzi, ora 14.00:
CSO Plopeni – AFC Fortuna II-Intersport
Sâmbătă, ora 11.00:
AFC Băneşti-Urleta – CSO Teleajenul
Văleni
Petrolistul Boldeşti – Progresul Drăgăneşti
Sâmbătă, ora 14.00:
Unirea Urlaţi – CS Ceptura
CS Blejoi – AFC Astra II-Ciorani
AFC Brebu – Rapid Sălciile
Duminică, ora 11.00:
CSO Tricolorul Breaza – AS Ploieşti
Avântul Măneciu – CS Cornu
CS Păuleşti – Caraimanul Buşteni
Cristi DAMIAN