GRECIA-ROMÂNIA 3-1 i-a lăsat un gust amatr lui Chivu. „Trebuia să arate că sunt o echipă. În seara asta n-au putut, e o cale lungă de la a vrea pînă la a putea. Maniera în care ne-am prezentat la acest meci lasă de dorit. N-am arătat nimic. Am avut şansă la gol…Dacă vom juca la fel şi marţi, nu avem nici o şansă.

Poate lucrurile se vor schimba, vom juca avînd un stadion plin. Dar mă aşteptam la altceva la un asemenea meci, în care lupţi pentru calificarea la Mondial. Am jucat foarte previzibil, deşi grecii ne-au lăsat să construim şi au încercat să lovească pe contraatac. Ne-au bătut din faze fixe”, a declarat Chivu la DigiSport Special.

.GRECIA-ROMÂNIA 3-1″Înfrângere dureroasă, dar totuşi trebuie să fim pozitivi. Calificarea nu este jucată nici pe departe. Avem meciul de la Bucureşti şi trebuie să dăm totul. Cred că şi noi putem marca două goluri la Bucureşti. Astăzi am pierdut în primul rând fizic, pentru că ne-au dominat. Brigada de arbitri ne-a întors permament, ne-a taxat permanent, nu am putut să ne facem jocul aşa cum ne-am dorit. Trebuie să fim mult mai atenţi în defensivă. Nu se poate câştiga un meci dacă primeşti gol aşa uşor”, a spus Marica la Romania TV

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014.