Ieri dimineaţă, între Ploieşti şi Bucureşti, mai exact pe raza localităţii Potigrafu, pe Drumul Naţional 1, s-a produs un grav accident de circulaţie, în urma căruia o persoană a murit. Aşadar, prima zăpadă din această iarnă s-a soldat, din păcate, şi cu primul deces.
Şoferul unui autoturism marca Skoda a pierdut, la un moment dat, controlul volanului, a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un microbuz aparţinând hipermarketului Carrefour, în care se aflau nouă persoane. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, în urma puternicului impact, conducătorul autoturismului Skoda şi-a pierdut viaţa, iar pasagerii din microbuz – deşi din primele investigaţii făcute la faţa locului niciunul nu era rănit – au fost preluaţi de echipajele de la „Ambulanţă” şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru controale medicale amănunţite.
În urma tragicei întâmplări, traficul rutier în zona menţionată a fost restricţionat mai mult timp, acesta desfăşurându-se doar pe două dintre cele patru benzi de circulaţie.
C. DUMITRU