Organizaţia de tineret a Partidului Social Democrat îşi alege astazi, la Braşov, noua echipă de conducere, în cadrul Congresului Naţional, la care participă aproximativ 2000 de tineri. Printre invitaţii de la Congres se află primul ministru Victor Ponta, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Pe ordinea de zi a congresului TSD se află adoptarea rezoluţiei privind legea voluntariatului, adoptarea unei rezoluţii privind înfiinţarea TSD Diaspora şi a uneia privind înfiinţarea TSD Republica Moldova, alegerea preşedintelui, a preşedintelui executiv, a secretarului general, a preşedintelui Consiliului Naţional şi a vicepreşedinţilor organizaţiei.

Pentru funcţia de preşedinte al TSD candidat este Mihai Sturzu, pentru cea de preşedinte executiv- Ioana pop, pentru secretar general- Gabriel Petrea, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional candidează Marius Dunca iar Andrei Tinu va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte.

La congres participă preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.