· Data-limită pentru depunerea ofertelor este 25 octombrie

Municipalitatea ploieşteană pregăteşte reabilitarea şi modernizarea a 12 baze sportive, din tot atâtea unităţi de învăţământ din Ploieşti, terenuri de sport care vor fi dotate, printre altele, şi cu instalaţii de nocturnă.
Obiectul acordului-cadru care va fi încheiat în urma derulării procedurii de achiziţie publică (previzionat pentru o perioadă de 48 de luni) va consta în prestearea de servicii de proiectare şi executarea de lucrări de modernizare a terenurilor de sport din 12 unităţi de învăţământ, respectiv Colegiul Naţional „Jean Monnet”, Şcoala Gimnazială „Radu Stanian”,Colegiul „Spiru Haret”, Şcoala Gimnazială „George Emil Palade”, Colegiul Naţional „I.L. Caragiale”, Şcoala Gimnazială „George Coşbuc”, Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu”, Colegiul Tehnic „Elie Radu”, Liceul Tehnologic de Servicii „Sf. Apostol Andrei”, Şcoala Gimnazială „Elena Doamna”, Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” şi Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”.
Firma câştigătoare a licitaţiei va avea obligaţia să execute servicii de proiectare defalcate pe fiecare amplasament, lucrări de platforme, lucrări la instalaţiile electrice – racoduri pentru nocturnă, precum şi celelalte tipuri de lucrări prevăzute în caietul de sarcini. Valoarea totală estimată a acordului cadru fără TVA este de circa trei milioane de lei, din care aproape 50.000 de lei reprezintă valoarea serviciilor de proiectare a lucrărilor. Societăţile de proiectare şi de construcţii îşi vor putea depune ofertele până vineri, 25 octombrie.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.