Deşi Cosmin Contra anunţa, săptămâna trecută, că echipa se va pregăti doar la Ploieşti în perioada de întrerupere oferită de meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi Turcia, până la urmă, „lupii” vor avea o scurtă ieşire în Bulgaria. Prin intermediul managerului sportiv Marius Nicolae, a apărut o propunere din partea campioanei de la sud de Dunăre, Ludogorets Razgrad, pentru un amical ce va avea loc vineri după-amiază, probabil de la ora 19.00, iar după ce Cristi Vlad a fost astăzi şi a verificat condiţiile de cazare şi antrenament oferite de bulgari, „acţiunea” a fost inclusă în programul acestei săptămâni.

Astfel, „galben-albaştrii” vor pleca miercuri în Bulgaria, urmând să se antreneze pe terenurile din cadrul bazei celor de la Ludogorets (toate de foarte bună calitate, după cum ne-a mărturisit Cristi Vlad), şi vor reveni în ţară vineri seară, imediat după meci. Cosmin Contra nu-i va avea la dispoziţie pe Ovidiu Hoban, aflat la naţionala României, Ferebory Dore, convocat la reprezentativa statului Congo, şi pe Sony Mustivar, plecat la naţionala statului Haiti. “Căpitanul” Petrolului a fost convocat în premieră de selecţionerul statului din Caraibe, el primind recent cetăţenie haitiană după ce a descoperit că are ceva strămoşi prin zonă.

La Razgrad evoluează fostul dinamovist Cosmin Moţi, iar Ludogorets a ratat în acest sezon prezenţa în grupele Champions League după ce a fost eliminată de viitoarea adversară a Stelei, FC Basel, după două înfrângeri: 2-4 şi 0-2.

Sursa www.fairplaydeprahova.ro