Un fost jandarm a murit dupa ce a fost batut crunt de mai multi indivizi, platiti de o fata bisericeasca. Cel putin asa sustine familia barbatului care s-a stins noaptea trecuta. Acesta a stat o luna de zile in coma si a murit inainte sa poate spune ce s-a intamplat. Acum, anchetatorii cerceteaza si ipoteza unei crime.

Fostul jandarm, actualmente antrenor de arte martiale, avea 40 de ani. Omul a fost gasit inconstient pe strada, in urma cu mai bine de o luna. Initial, politistii au spus ca barbatul a cazut de pe bicicleta insa familia sustinea altceva. Mai mult le-a cerut anchetatorilor sa dea de urma unor batausi. Asta pentru ca in cartier s-a zvonit ca de fapt barbatul a fost snopit in bataie de cativa indivizi tocmiti de un dascal al bisericii din zona. Dupa zile intregi in care a stat in coma, sportivul a murit noaptea trecuta.

La spital, unde a ajuns de urgenta, barbatul era de nerecunoscut.

Rudele sportivului au intrat la banuieli cand au constatat ca bicicleta nu parea lovita. Mai mult, au auzit zvonuri despre un incident intre dascalul bisericii din apropiere si un biciclist.

Cei suspectati se apara si sustin ca n-au nicio legatura cu moartea sportivului.

Acum, politia si parchetul verifica ambele ipoteze.

Fostul jandarm era tatal unei fetite de 9 ani. Necropsia efectuata de medicii legisti este cea care va da raspunsul la numeroasele intrebari iscate de moartea sportivului.

Sursa www.ploiestiri.ro