Aparentele insala! Este concluzia la care au ajuns angajatii unui magazin din Ploiesti, dupa ce au observat ca zilnic le lipseste din marfa. Cand s-au uitat pe inregistrarile facute de camerele de supraveghere au vazut ca o clienta fidela, doamna serioasa, isi umplea zilnic geanta cu salam, branzeturi sau produse cosmetice. Patroana magazinului a anuntat politia iar femeia a fost prinsa chiar cand iesea din magazin incarcata cu produse furate.

Femeia era vazuta zilnic in minimarketul din zona Bariera Bucuresti. Locuia in zona, asa ca in drum spre casa de la serviciu se oprea la cumparaturi. Vanzatoarele o cunosteau si chiar se intreceau in a-i recomanda cele mai proaspete si bune produse. Nu s-au gandit nici o clipa ca au de-a face cu o hoata. Obiceiul femeii de a pleca incarcata cu mancare si cosmetice, dar fara sa le plateasca, a iesit la iveala cand reprezentantii magazinului au urmarit inregistrarile de pe camerele de supraveghere.

Vanzatoarele spun ca nu o credeau capabila de asa ceva. Au constatat insa ca fura zilnic produse in valoare de zeci de lei. In special produse alimentare, gen carne, mezeluri si lactate. Dar numai din cele de cea mai buna calitate.

Clientii magazinului au ramas si ei inmarmuriti. Mai ales cand au vazut cantitatea de produse pe care femeia o bagase in geanta.

Politistii i-au deschis dosar penal si o cerceteaza pentru furt calificat.

Femeia in varsta de 34 de ani lucreaza la o croitorie din oras. Are un copil si nu a mai avut pana acum probleme cu legea. Risca insa inchisoarea pentru furturile in mod repetat, mai ales ca prejudiciul produs magazinului este unul considerabil.

Sursa www.ploiestiri.ro