Eşalonul secund din handbalul masculin românesc are un program foarte încărcat la debut, până pe 6 octombrie jucându-se cu etape intermediare. Astfel, maine seară este programată cea de-a doua rundă a campionatului.
În Seria A activează şi două echipe prahovene, CSM Ploieşti, grupare retrogradată din prima ligă, şi HCM Câmpina, club aflat la prima aventură în campionatul naţional.

CSM Călăraşi – CSM Ploieşti, ora 18.00, Sala Polivalentă Călăraşi

După ce au debutat cu bine în noul sezon din Divizia A, învingând pe HCM Botoşani, cu scorul de 23-20, pe teren propriu, jucătorii pregătiţi de antrenorii Dragoş Dobrescu şi Ion Nicolae vor avea un meci dificil la prima deplasare din campionat. CSM Ploieşti va juca pe terenul principalei candidate la promovare, CSM Călăraşi, o formaţie care şi-a format un lot cu handbalişti cu experienţă la nivelul primei ligi din ţară.
Totuşi, acest aspect nu-i sperie pe tinerii jucători ai grupării ploieştene, care se deplasează cu gândul de a realiza un joc bun, antrenorul principal Dragoş Dobrescu declarând: „Avem copii dornici să se afirme. Chiar dacă ne vom confrunta cu o echipă care ar putea să fie între primele şase locuri în Liga Naţională, în momentul de faţă, ne deplasăm să realizăm un meci bun. Mergem la Călăraşi să ne facem datoria de handbalişti, deşi va fi foarte greu să reuşim o surpriză”.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.