La sedinta de Biroul Federal din data de 02 septembrie 2013 au fost prezenti 11 membri ai BF, iar ca invitat din partea MTS a fost prezent domnul Nicu Daniel. In cadrul sedintei de Birou Federal au fost aprobate mai multe decizii, dupa cum urmeaza:

1. Informare asupra sistemului competitional pentru sezonul 2013 – 2014, in care s-a precizat ca in CN U14, U16 si U18 predomina etapele saptamanale, iar in CN U13, U15, U17 si U20 predomina turneele. La aceste categorii de varsta, calendarul competitional pentru actualul sezon, cu toate datele exacte, va fi postat pe site-ul FRB. Pentru Liga I, conform deciziei majoritatii membrilor BF, s-a aprobat ca din loturile echipelor din Liga I sa faca parte maximum 5 sportivi peste 25 de ani, dintre care maximum 3 sportivi peste 25 de ani pot evolua concomitent pe terenul de joc. Totodata, s-a stabilit ca in Liga I vor fi inscrisi pe listele echipelor participante doar sportivi si antrenori romani.

2. Au fost aprobate mai multe amendamente si modificari la RGOCB, pentru sezonul 2013-2014, forma finala a acestui regulament urmand sa fie postata cat mai urgent de CCCLT pe site-ul FRB.

Cititi mai multe pe www.csuasesoft.ro .