Societatea Serviciul de Gospodarire Urbana Ploiesti a decis sa ia masuri pentru a impiedica accesul maidanezilor in parcul de la Sala Sporturilor. Asta dupa ce ieri un copil de 4 ani a fost ucis de cainii comunitari, in zona parcului Tei din Capitala. Angajatii SGU s-au apucat de treaba in aceasta dupa-amiaza, reparand gardul care imprejmuieste parcul Tineretului. Maine, si higherii vor veni in zona pentru a strange cainii fara stapan.

Tragicul incident care a ingrozit intreaga tara, cand un copil de numai 4 anisori a fost ucis de cainii comunitari, in Bucuresti, le-a atras atentia reprezentantilor societatii Serviciul de Gospodarire Urbana din Ploiesti. Pentru a impiedica astfel de evenimente, conducerea SGU a decis repararea gardului care imprejmuieste parcul Tineretului din municipiu.

Ploiestenii care frecventeaza parcul de la Sala sporturilor sunt incantati de actiunea angajatilor de la SGU.

Maine dimineata si angajatii Adapostului de Caini de la Bucov, insotiti de politisti locali, vor veni in parcul Tineretului din Ploiesti pentru a strange cainii fara stapan, care pot reprezenta oricand un pericol pentru cetateni.

Sursa www.ploiestiri.ro