CSU Asesoft mută activ nu doar la nivelul lotului de jucători în perspectiva noului sezon. În viitoarea ediție de campionat, Vladmir Arnautovic va fi asistat pe banca tehnică de către Constantin „Titi” Mircea, fost component al echipei naționale de juniori, care, în 1991, la Edmonton (Canada), ocupa locul 5 la Campionatul Mondial.

Constantin Mircea revine în funcția de antrenor secund al campioanei României, după ce, în ediția 2005-2006, din postura de asistent al lui Mladen Jojic, își trecea în palmares eventul alături de gruparea ploieșteană. Cu o vechime de 14 ani, ca jucător, în prima divizie, și cu o vastă experiență la nivelul loturilor naționale (1990-2001), Titi Mircea s-a numărat printre protagoniștii celei mai de succes aventuri internaționale a unei selecționate tricolore. În 1991, la Edmonton, juniorii României ocupau locul 5 la Campionatul Mondial, cu o echipă în care se regăseau, printre alții, Toni Alexe, Elemer Tordai, Ghiță Mureșan, Marcel Țenter, Cornel Alecu sau Constatin Palii. „Este un proiect ambițios, pe care l-am urmărit îndeaproape și în cadrul căruia mă bucur să mă aflu în acest moment. Sper să avem o colaborare fructuoasă pe toate planurile, atât la nivelul echipei mari, cat și la Liga 1”, a declarat noul antrenor secund al prahovenilor, care a făcut deplasarea în Serbia, alături de Burlacu și compania.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani îi succede la nivelul băncii tehnice lui Sorin Hartman, care va rămâne în continuare un apropiat al familiei CSU Asesoft, prin implicarea sa în dezvoltarea sectorului juvenil ploieștean.

Sursa www.csuasesoft.ro