Meteorologii anunţă vreme frumoasă şi pentru săptămâna viitoare. Pentru luni se anunţă temperaturi ce pornesc de la 27 de grade în estul Transilvaniei şi ating izolat 36 de grade în Banat şi în Lunca Dunării. Marţi tot călduroasă rămâne vremea, canicula persistă la nivel local în Câmpia de Vest, pe alocuri şi în cea Română. Miercuri şi joi termometrele mai pierd 1…2 grade, însă tot rămâne mai cald decât ar fi normal în ultima decadă din august în mare parte din ţară.

Săptămâna care urmează începe cu vreme călduroasă, local caniculară la amiază în zonele de câmpie din sudul şi vestul ţării, unde pe alocuri disconfortul termic va fi mai accentuat şi indicele temperatură-umezeală va atinge pentru câteva ore pragul critic de 80 de unitati. Meteorologii anunţă că temperaturile zilei pornesc de la 27 de grade în estul Transilvaniei şi ating izolat 36 de grade în Banat şi în Lunca Dunării.

Ca aspect, vorbim despre vreme frumoasă, cu cer mai mult senin la scara întregii ţări şi doar câţiva nori ce pot să lase răzleţ ploi slabe, de scurtă durată, pe la munte, după-amiază.

Şi în Capitală va fi vreme călduroasă, mercurul din termometre va atinge luni după prânz 34…35 de grade, pentru două-trei ore vom fi pe pragul caniculei, pe fondul cerului complet senin şi fără adiere de vânt.

Cititi mai multe pe www.rtv.net .