Agenţia de Şomaj Prahova are, începând de astăzi, un nou director. La conducerea instituţiei a venit Cristina Stoichici, cea care a condus până acum cancelaria Prefecturii. Cristina Stoichici a caştigat funcţia de director la AJOFM prin concurs.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova a avut încă din luna martie un director intermiar, în persoana Roxanei Vilău. Şi asta după ce fostul director al instituţiei, Dragoş Pârvan, a renunţat la funcţia pe care o deţinea pentru a deveni director adjunct. Luna trecută s-a desfasurat concursul de ocupare a postului de director executiv la AJOFM Prahova care a fost câştigat de Cristina Stoichici. Noua şefă a avut astăzi prima întâlnire cu subalternii la care a participat şi prefectul judeţului, Marius Sersea.
Cristina Stoichici a lucrat din 2012 până în prezent ca director al cancelariei Prefecturii Prahova. Are în spate, însă, o carieră de peste 20 de ani de contabilitate şi de peste 10 ani în domeniul juridic. A lucrat şi ca şef birou Resurse Umane la Parcul Industrial Brazi, dar şi ca director adjunct la SC Hale şi Pieţe Câmpina şi ca director juridic la o companie de vânzări şi service auto din Câmpina. Acum îşi doreşte să lucreze în slujba cetăţeanului.

Sursa www.ploiestiri.ro