Veste buna pentru soferii care tranziteaza statiunile de pe Valea Prahovei. Dupa ani de promisiuni si milioane de soferi care si-au pierdut rabdarea in traficul rutier pe drumul catre munte, de luna viitoare, nervii acestora s-ar putea relaxa.
Deasupra faimoaselor treceri de pietoni, de la Comarnic si Busteni unde se blocheaza traficul rutier, vor fi montate pasarele pentru fluidizarea circulatiei . Duminica insa au fost din nou cozi uriase. Autoritatile confirma ca vor fi montate 4 pasarele supraterane in Comarnic, Busteni si Azuga. Sosit la Busteni, vicepremierul Gabriel Oprea spune ca lucrarile la cele 4 pasarele ar trebui urgentate, insa aceasta nu ar fi decat o solutie temporara pana la construirea unui nou tronson de autostrada pe Valea Prahovei.
Pana acum primarii, inclusiv cel din Busteni, s-au impotrivit construirii unor pasarele pentru pietoni pe motiv ca strica aspectul localitatii si sunt decisi sa le accepte doar pana vor primi bani pentru pasaje subterane.
Si in acest weekend, intre statiunile de pe Valea Prahovei, aproximativ 10.000 de masini au format coloane. A fost nevoie de interventia agentilor de la politia rutiera pentru a mai fluidiza traficul rutier.