Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea COSMA, a participat luni, 5 august 2013, în localitatea Telega la o şedintă publică împreună cu primarul, Ilie Gheorghe şi cu locuitorii din comună.
În cadrul întâlnirii a fost prezentat proiectul de alimentare cu gaze ce va fi realizat de un operator privat; lucrarea va deservi întreaga comună şi va demara mâine , 6 august 2013. Beneficiarii direcţi vor fi cei aproximativ 5900 de locuitori ( 2171 de gospodării). Totodată, prin modernizarea infrastructurii de utilităţi se vor asigura premisele atragerii unor potenţiali investitori, în special în sectorul turistic. Consiliul Judetean Prahova va sprijini această investiţie prin alocarea sumei de aproximativ 400.000 lei pentru achiziţionarea de centrale termice ce urmează a fi instalate la toate instituţiile publice din comună.
Pentru punerea în valoare a potenţialului turistic al zonei, preşedintele Mircea Cosma are în vedere reabilitarea zonei ,, Tabăra Telega” (crearea unor locuri de cazare pentru elevi şi studenti; dezvoltarea unor cursuri de consiliere în carieră şi formare/calificare profesională) .