Adrian Guțoaia (23 ani) are parte de o vară fierbinte din toate punctele de vedere. Jucătorul gălățean s-a întors la Ploiești pentru a deveni în premieră campion, iar pentru a-și atinge visul nu se desparte de baschet nici măcar pentru o zi. După experiența din Rusia, unde a fost cel mai bun marcator al echipei naționale universitare, Guțoaia s-a alăturat lotului tricolor, care a intrat deja în focurile preliminariilor Eurobasket 2015. În prima partidă, contra Bulgariei, extrema lui CSU Asesoft a contribuit cu 9 puncte și 4 recuperări, fiind al treilea marcator din tabăra selecționatei României. Imediat după meci, Adrian Guțoaia a acceptat propunerea unui interviu fulger pentru site-ul oficial al campioanei României.

Cum ai primit oferta venita din partea Asesoftului?
Sunt foarte bucuros să fiu implicat în proiectul celor de la Asesoft, având în vedere obiectivele propuse an de an şi mai ales faptul că anul acesta vom participa în EuroCup.

Cum te vezi acum comparativ cu 3 ani in urma, la prima ta experienta la Ploiesti? Cat de mult au contribuit experientele ulterioare la dezvoltarea ta ca baschetbalist?
Consider că atunci când am venit pentru prima dată la Asesoft, nu aveam destulă experiență şi maturitate pentru a mă exprima în joc într-un mod eficient. Timpul petrecut în tricoul Energia Rovinari, respectiv în cel al lui Gaz Metan Mediaş a fost benefic pentru mine, deoarece am întâlnit atât antrenori deosebiţi cât şi jucători talentaţi de la care am avut multe lucruri de învățat, care să mă ajute în procesul de dezvoltare ca jucător complet din toate punctele de vedre.

Cititi mai multe pe www.csuasesoft.ro .