Campionii revin, astăzi, în sala din Brazi, în vederea începerii pregătirilor pentru noul sezon. De la ora 18:00, antrenorul Vladimir Arnautovic și preparatorul fizic Roland Anzur vor conduce prima ședință a verii, una destinată reacomodării treptate la efort.

După două luni de la câștigarea celui de-al 9-lea titlu, CSU Asesoft își reia antrenamentele la Brazi. Ploieștenii revin, însă, în efectiv redus pe parchet, Burlacu, Szijarto, Tica și Dunn fiind singurii „seniori” din lotul campioanei care vor răspunde primei strigări a lunii august. Alături de cei enumerați mai sus, la antrenamentul din această seară mai sunt așteptați Negoițescu, Dumitrescu și Movileanu, precum și juniorii Ene și Neagu.

În schimb, americanii Flowers și Mohammed au fost învoiți de conducerea clubului, cei doi urmând să intre în programul echipei, în perioada următoare. Flowers va ajunge pe 13 august la Ploiești, după ce mâine va participa la nunta fratelui său, iar „Hagi”, trei zile mai târziu. MVP-ul ultimului joc al finalei cu BC Mureș se află și el peste Ocean, unde îl ajută pe fratele său – Nazr, în organizarea a două campuri pentru echipe din NBA. În ceea ce-i privește pe Guțoaia și pe bosniacul Adamovic – cei doi internaționali ai Asesoftului -, aceștia vor face joncțiunea cu lotul după ce vor încheia acțiunile la echipele naționale.

Sursa www.csuasesoft.ro