Returul dintre Vitesse Arnhem şi FC Petrolul Ploieşti, contând pentru turul trei preliminar al Europa League, va fi arbitrat de către o brigadă croată, ce-l va avea la centru pe Ante Vucemilovic-Simunovic. În vârstă de 39 de ani, arbitrul croat a condus, de-a lungul carierei, un meci în preliminariile Champions League şi patru în cadrul fazei preliminare a Europa League, în palmaresul său mai figurând şi o confruntare din calificările Campionatului European 2012.
La Arnhem, Ante Vucemilovic-Simunovic va fi ajutat, de la cele două linii, de către compatrioţii săi Borut Krizaric şi Sasa Feges, al patrulea oficial al întâlnirii fiind Zlatko Simcic. Delegat din partea UEFA a fost desemnat elveţianul Ilja Kaenzig, iar observator pentru arbitri va fi ucraineanul Vladimir Petrov.
Întâlnirea dintre Vitesse şi FC Petrolul va începe la ora locală 20.00 (21.00 în România), fiind transmisă în direct de către Digisport 1.

De miercuri în Olanda
Petroliştii vor pleca, miercuri dimineaţă, spre Olanda, cu o cursă ce va ateriza la Amsterdam. Apoi, delegaţia ploieşteană îşi va continua, cu autocarul, drumul către Centrul Naţional Olimpic de la Papendal, acolo unde va fi cazată pe perioada şederii din Olanda. Aflat în imediata vecinătate a oraşului Arnhem, complexul sportiv a fost folosit şi de naţionala României, cu prilejul Campionatului European din 2000.
Altfel, “lupii” au revenit la antrenamente în această dimineaţă, efectuând o şedinţă de pregătire pe “Ilie Oană”. Dacă titularii din meciul de aseară au parcurs un antrenament de refacere, ceilalţi componenţi ai lotului s-au pregătit sub comanda lui Cosmin Contra. Au lipsit Vlad Morar, acesta lucrând separat, din cauza accidentării suferite la antrenamentul premergător întâlnirii cu FC Braşov, şi Alexandru Benga, fundaşul central acuzând o viroză respiratorie foarte puternică.