Un muncitor de 33 de ani a murit în această după-amiază în timp ce efectua nişte lucrări de degajare a unei linii de inaltă tensiune de 110 Kilovolţi. Incidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Sinaia spre Comarnic. Bărbatul era angajat al unei firme din Ploieşti, care preluase lucrarea de la Electrica.
Colegii muncitorului au povestit anchetatorilor că bărbatul a pus o scară metalică pe un pom umezit de ploaie iar în acel moment s-a produs un arc electric şi s-a prăbuşit inert la pământ. Martorii incidentului au transportat victima pe marginea şoselei şi au sunat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului au resuscitat victima timp de 40 de minute, dar, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.
La locul accidentului, au sosit poliţiştii şi inspectori de la Serviciul Teritorial de Muncă. Aceştia au deschis o anchetă că să vadă dacă s-au respectat normele de protecţia muncii. Se pare că muncitorul nu avea echipament adecvat iar linia de înaltă tensiune nu era scoasă de sub tensiune.