Dragi cititori, acest spaţiu de pagină vă aparţine. Aici îşi vor găsi loc punctele dumneavoastră de vedere în legătură cu ceea ce vă frământă, vă nemulţumeşte, vă îngrijorează, aţi dori schimbat sau credeţi că merită apreciat.

Este interzisă parcarea unei rulote la blocul în care locuiesc ?

,,Este corect să mi se interzică de către administratorul blocului parcarea unei rulote la domiciliul din blocul în care locuiesc ? Mi s-a invocat o hotărâre a Consiliului Local Ploieşti, al cărei număr nu îl ştiu, dar oricum dacă ar fi aşa nu mi se pare echitabil, având în vedere că există vecini care au în parcare câte 2-3 autoturisme.’’
Laura Marinescu, Ploieşti
* * *
Doamnă Marinescu, ne-am interesat pentru dumneavoastră şi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Comunitare Ploieşti, atât timp cât rulota nu este abandonată, are proprietar, iar acesta a plătit taxele şi impozitele la zi pentru rulota respectivă la Administraţia Finanţelor Publice Locale nu există nicio prevedere a Consiliului Local Ploieşti prin care să se interzică parcarea sau ridicarea acesteia. Ca atare, încercaţi să vorbiţi cu administratorul respectiv în ideea de a vă înţelege pe cale amiabilă cu acesta.