“Câinii” au pierdut în prima etapă a Ligii 1 în deplasarea de la Timişoara, scor 0-2, iar în urma acestei înfrângeri au apărut primele disensiuni între banca tehnică şi conducerea administrativă.
Gigi Mulţescu a recunoscut că îi va fi foarte greu să-şi realizeze obiectivul cu actualul lot şi aşteaptă zilele următoare câteva întăriri.
“Mă aşteptam la nişte greutăţi. Cu acest lot e foarte greu să putem să ne îndeplinim obiectivele, dacă nu vom face unele întăriri. Aveam nevoie de la început de jucători de calitate pe unele posturi. Am ajuns să fim descoperiţi în ultimul hal.
Nu am avut prospeţimea necesară în meciul de la Timişoara. Din punct de vedere vizic, echipa va sta mult mai bine la meciul viitor. Ar trebui să mai vină câţiva jucători, am discutat şi cu domnul Anghelache. Problemele au fost în apărare, primul gol al Timişoarei a fost de cascadorii râsului. Nu se poate să nu ai reacţie”, a spus Mulţescu.
Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre Cristi Bărbuţ, jucător comparat cu Torje, şi care a dat probe de joc în Ştefan cel Mare, dar nu a fost păstrat.
“Nu am ştiut că Bărbuţ a fost refuzat de Dinamo. Într-adevăr, are o viteză foarte bună. A avut şi un pic de noroc la gol pentru că şutul său a fost deviat de Luchin”, a mai spus Mulţescu.