Începând cu data de 1 iulie 2013, clienții CFR Călători îşi pot cumpăra bilete de tren de la TERMINALE de plăţi electronice – ZebraPay , cu o reducere suplimentară de 7,85%.

CFR Călători şi ZebraPay pun la dispoziția clienţilor un nou serviciu de cumpărare a biletelor de tren prin intermediul a peste 600 de terminale aflate în puncte de maximă concentrare a traficului din 90 de localităţi, printre care: Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Bacău, Focşani, Piatra Neamţ, Ploieşti, Buzău, Târgovişte, Târgu Jiu, Cluj Napoca, Timişoara etc.
Terminalele ZebraPay sunt amplasate în marile spaţii comerciale, magazine de cartier cu program extins sau non-stop, pieţe, benzinării, în universitati private/de stat și campusuri universitare. Pentru a afla locațiile, accesați https://www.zebrapay.ro/locatii şi https://www.cfrcalatori.ro/11300.

Terminalele ZebraPay funcționează cu tehnologie touchscreen și sunt ușor de utilizat. Călătorii trebuie doar să selecteze datele de călătorie, ruta, tipul de tren şi clasa de rezervare: la vagon clasa 1 şi a 2-a, la vagon cuşetă, de dormit cu 2 paturi, dormit single.

Detalii despre cumpărarea biletelor de tren prin intermediul acestui serviciu:
• Reducerea se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri acordate de CFR Călători, cum este reducerea de 10% pentru cumpărarea unui bilet dus-întors, reducerea de până la 25% pentru cumpărarea cu anticipaţie, reducerea de fidelitate la călătoria cu mai multe trenuri;
• Biletele sunt NOMINALE. Reducerile se aplică la biletele pentru adulți, copii, elevi şi studenți (posesori de legitimaţie de transport, nu cupoane) și la biletele dus-întors opțional pentru adulți și copii, numai la trenuri cu regim de rezervare a locurilor obligatoriu sau facultativ (IC, IR, Regio Expres) din trafic intern;
• Plata biletelor se poate face numerar sau cu carduri ZebraPay cu minim 24 de ore faţă de data şi ora începerii călătoriei;
• Biletul nu permite modificarea datelor de călătorie (anticiparea amânarea sau întreruperea călătoriei); renunţarea la călătorie se face cu cerere la staţiile de cale ferată.

Reducerea este valabilă până la 30 septembrie 2013, iar serviciul de achiziționare a biletelor de tren CFR Călători prin intermediul terminalelor ZebraPay este disponibil permanent.