Petrolul Ploieşti a pierdut la limită cel de-al doilea joc-test disputat la Maribor, în compania deţinătoarei Cupei Croaţiei, Hajduk Split. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de către Jean Evrard Kouassi, în minutul 2.

Croaţii au reuşit să deschidă scorul repede, la una dintre primele acţiuni ofensive ale jocului, atunci când, după o centrare venită de pe stânga, ivorianul Kouassi s-a desprins din marcajul fundaşilor ploieşteni şi a reluat, cu capul, de la 8 metri, în dreapta lui Bornescu. „Lupii” au replicat prin Morar, al cărui şut, de la 14 metri, lateral stânga, a ocolit de puţin colţul lung, pentru ca Hajduk să aibe, mai apoi, o mare ocazie, Susic trimiţând, de la 10 metri, în bara din dreapta lui Bornescu. Sandaza (16) a reluat, cu capul, puţin pe lângă, după un corner bătut de către Boudjemaa, iar Cristescu (30) a fost extrem de aproape de golul egalizator, atunci când, rămas singur doar cu Blazevic, a fost blocat de portarul advers. Până la pauză, croaţii au mai avut o şansă importantă, însă Bornescu (34) a intervenit decisiv la lovitura de cap expediată de către Galesic, din 6 metri.
La pauză, Cosmin Contra a schimbat liniile, iar ploieştenii au început partea a doua în ofensivă, Jeremy Bokila (48 şi 50) ameninţând buturile croate. A urmat ocazia mare a lui Younes (56), tunisianul lobând de la 16 metri peste Blazevic, ieşit în întâmpinare, însă Tomicic s-a repliat şi a respins acrobatic de pe linia porţii, după care, odată cu apropierea finalului, jocul a scăzut în intensitate. Putea să se termine, totuşi, 1-1, însă portarul Blazevic s-a întins şi a respins în corner şutul trimis, de la 22 de metri, de către Jeremy Bokila (80).
Petrolul îşi va continua seria testelor cu partida pe care o va disputa, joi, împotriva campioanei Sloveniei, NK Maribor.