Prin castigarea trofeului, sambata, jucatorii Petrolului din lotul lui Cosmin Contra au intrat intr-o companie selecta alaturi de cei care, sub comanda lui Ilie Oana sau Ion Marin, obtineau marile performante ale acestui club.
Petrolul i-a avut in tribune si pe o parte dintre cei care au « construit » pe teren succesele din perioada anilor 60 si din 1995, fostele glorii avand la dispozitie din partea clubului un autocar si bilete la tribuna a doua, pentru a asista la acest meci.
Astfel, au urcat in « masina de aur » trei dintre cei care au contribuit la titlul din 1966, Virgil Dridea, Eduard Iuhasz si George Marin, un al patrulea – Mircea Dridea – fiind chiar cel care a inmanat Cupa elevilor lui Contra !
Apoi, din « generatia 95 », Stefan Preda, Octavian Grigore, Daniel Zafiris, Adrian Toader, Ciprian Pura, Eugen Bastina, Marian Grama, Gheorghe Matei, Iulian Cadar si Dragos Mihalache au luat loc alaturi de fosti pesedinti, oficiali, maseuri, precum Eugeniu Goicea, Mihai Cristache, Gheorghe Margarit, Octavian Balteanu, Raduta Gheoca, alegand sa vada finala impreuna « de la tribuna a doua ».
Marcel MARIN