Ultimele săptămâni au adus, aproape zi de zi, evenimente la clubul Fortuna Brazi, după ratarea promovării în eşalonul secund, având loc o restructurare evidentă, din toate punctele de vedere.
Ultima mişcare pe “listă” este despărţirea de antrenorul Eduard Iordănescu, cel care, ieri, şi-a reziliat contractul, mandatul acestuia la echipa finanţată de Radu Călin având o caracteristică pe care cu greu o vom mai găsi la alte echipe – anume faptul că a plecat fără a bifa vreo înfrângere, dar, culmea, asta nu l-a ajutat să-şi realizeze obiectivul propus şi asumat – promovarea, lucru care ar fi continuat cu alte perspective “proiectul Fortuna”.
“Ne-am despărţit pe cale amiabilă de Iordănescu, înţelegem faptul că el doreşte să antreneze la un nivel superior şi îi dorim succes. Suntem siguri că şi el va fi alături de noi şi ne vom respecta reciproc, indiferent unde va antrena, pentru că am colaborat bine cu Edi. În câteva zile vom stabili noua componenţă a băncii tehnice” – anunţă preşedintele Virgil Munteanu.
Deja, numele lui Eduard Iordănescu apare pe “lista scurtă” a mai multor cluburi, Oţelul Galaţi şi Gaz Metan Mediaş (din Liga I), respectiv FCM Târgu Mureş, din eşalonul secund.
Marian DIMA