HCM Roman-CSM Ploieşti, astăzi, ora 11.00

Echipa feminină de handbal CSM Ploieşti va disputa, astăzi, în cadrul etapei a XXI-a din Liga Naţională, ultimul meci din deplasare din acest sezon, întâlnind formaţia HCM Roman. Gruparea pregătită de antrenoarea Simona Gogîrlă speră să pună capăt perioadei negative pe care o traversează, suferind trei înfrângeri la rând.
În prezent, CSM Ploieşti ocupă locul al nouălea în clasament, cu 11 puncte, în vreme ce gazda meciului de astăzi se află cu un loc mai sus, având 15 puncte.
În tur, partida cu HCM Roman a reprezentat începutul revenirii echipei ploieştene, care ocupa ultima poziţie, fără nicio victorie obţinută până atunci. CSM Ploieşti s-a impus cu scorul de 23-18, iar de la acea partidă formaţia prahoveană a câştigat încă trei meciuri consecutive pe teren propriu, seria fiind stopată în runda precedentă, de către vicecampioana HCM Baia Mare.
Echipa HCM Roman urmăreşte revanşa în duelul cu gruparea ploieşteană, revenind acasă după două etape disputate în deplasare, pierzând cu HC Zalău (scor 17-25), dar învingând, în etapa trecută, pe Corona 2010 Braşov (scor 24-23).
Meciul dintre HCM Roman şi CSM Ploieşti va fi condus de arbitrii clujeni Barbu şi Bădiu.
Petre APOSTOL