Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (11:30), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.
În judeţul Prahova, în intersecţia cu sens giratoriu dintre DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti şi DJ 109 Ploieşti – Strejnic (str. Mărăşeşti), traficul rutier este foarte intens, pentru că mitingul aviatic care se desfăşoară pe Aerodromul Strejnic atrage numeroşi vizitatori. Le recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile privind prioritatea de trecere şi semnalele poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă.
Pe DN1, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, circulaţia este intensă. Pe perioade scurte de timp, la intrarea în oraşul Comarnic dinspre Ploieşti se formează mici coloane de autovehicule.
Către mare, pe Autostrada Soarelui, intensitatea circulaţiei este mai scăzută decât în zilele lucrătoare anterioare.
În municipiul Sebeş (judeţul Alba), pe DN1/DN7 sunt momente în care se formează mici coloane de maşini din cauza autovehiculelor grele, care demarează mai lent după ce opresc la trecerile pentru pietoni. Nu anticipăm ca astăzi fluenţa circulaţiei să fie afectată semnificativ în această zonă, întrucât traficul de mărfuri este mai redus în zilele de sâmbătă şi duminică.
Le recomandăm conducătorilor auto să nu depăşească limitele legale de viteză, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să păstreze în mers o distanţă care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă.