Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe arterele importante.
Atât pe DN1 Braşov – Bucureşti, cât şi pe Autostrada Soarelui Bucureşti – Constanţa se circulă fluent, în condiţii normale. Este posibil însă ca după-amiază pe autostradă valorile de trafic să se intensifice, întrucât se vor întoarce de pe litoral către Capitală turiştii de weekend.
Pentru prevenirea accidentelor în lanţ, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză moderată, să se asigure temeinic înaintea efectuării depășirilor și la orice schimbare a direcției de mers, iar în cazul în care încheie o coloană de maşini care încetineşte sau opreşte brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.
Precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme în traficul feroviar şi nici închiderea de aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale.