Pentru Laurenţiu Marinescu, meciul de la Chiajna s-a încheiat prematur, „căpitanul” petroliştilor fiind nevoit să părăsească terenul după doar 12 minute de joc, din cauza unei accidentări la genunchi. Mijlocaşul „lupilor”, aşteaptă, acum, verdictul medicilor, pentru a afla natura problemei medicale, el fiind programat să efectueze, mâine, un examen RMN la Bucureşti. „Am dureri la genunchi şi, deocamdată, nu prea pot să calc în el. Sper să fie doar o contuzie, dar vom vedea mâine, după RMN”, a afirmat Laurenţiu Marinescu.
Un alt jucător care a avut de suferit după confruntarea de duminică a fost Ovidiu Hoban. Eliminat de către „centralul” Ovidiu Haţegan cu două minute înainte de final, Hoban a fost transportat direct la spital, el acuzând, anterior, o lovitură violentă primită în zona capului de la jucătorul gazdelor, Bambara. Cu pavilionul urechii secţionat, mijlocaşul ploieştenilor a fost cusut la secţia de chirurgie plastică a Spitalului Municipal din Capitală.
Altfel, la noapte este aşteptat să revină la Ploieşti jucătorul francez Florent Sauvadet, acesta încheindu-şi programul de recuperare pe care l-a urmat la o clinică din ţara natală. Elevii lui Cosmin Contra au avut, astăzi, zi liberă, urmând ca, de mâine, să înceapă pregătirile în vederea meciului extrem de important de sâmbătă, cu Astra Giurgiu.

www.fcpetrolul.ro