Fortuna II Brazi – CSM Campina 0-5 (0-3)
Au marcat:-/Radu Burloiu (2), Decebal Nae (36, 57-penalti), Marius Visan (42), George Bridinel (88).
Arbitri: Ionut Neagu (Poienarii Apostoli) – Cristian Lefter (Urlati) si Ciprian Geambazu (Busteni). Observator: Decu Crangasu (PLoiesti).

AS Tufeni Baicoi – Av. Maneciu 3-0 d.l.d (0-0,0-0,0-0)
Au marcat din penalti: Valentin Paun, Razvan Stamate, Silviu Ariciu/-.
Au ratat din penalti:-/Alexandru Costache, Mihail Carstocea si Cosmin Elisei.
Arbitri: Radu Danielenco – Robert Nutu (ambii, din Ploiesti) si Valentin Dumitru (Gherghita). Observator: Tudor Negoita (Magurele).

CS Cornu – Unirea Urlati 0-1 (0-0)
A marcat: -/Constantin Butoi (86 penalti).
Arbitri: Zahiu Bogdan – Andrei Sotir (ambii, din Ploiesti) si Cristi Damian (Slanic). Observator: Mihail Ionescu (Ploiesti).

CS Ceptura – Petrolistul Boldesti 1-2 (1-2)
Au marcat: Ionut Lascu (18)/Mihai Micu (10), Razvan Badu (33).
Arbitri: Viorel Caunei (Plopeni) – Alexandru Ilie (Ploiesti) si Dragos Pantilie (Campina). Observator: Ion Mihai (Ploiesti).

Echipele invingatoare s-au calificat pentru semifinale, programate pe 4 iunie, de la ora 18.00.

Start la Plopeni, amanare la Brebu

Etapa a XXXII-a din cadrul Ligii A va debuta astazi cu meciul dintre CSO Plopeni si AFC Astra II, meci care va incepe la ora 18.00. In cursul zilei de maine ar fi trebuit sa se dispute trei partide, dar una dintre ele a fost amanata. Va fi reprogramata intalnirea dintre AFC Brebu si CS Ceptura, echipa oaspete anuntand ca are mai multi jucatori accidentati si, deci, nu are cu cine sa joace. In aceste conditii vor avea loc doar disputele Unirea Urlati – Avantul Maneciu si CS Blejoi – AFC Banesti-Urleta. Ambele intalniri vor incepe la ora 18.00 si conteaza pentru partea superioara a clasamentului.
In schimb, duminica (ora 11.00), vor avea loc ultimele cinci jocuri ale etapei, programul fiind urmatorul: Precizia Breaza – Petrolistul Boldesti, Bradetul Stefesti – CSM Campina, Vointa Vadu Parului – Caraimanul Busteni, Progresul Draganesti – Chimia Brazi si CS Paulesti – AS Ploiesti.
Trebuie spus si faptul ca liderul CSM Campina mai are nevoie doar de un punct pentru a fi, matematic, campioana, si pe care il va obtine, cu siguranta, pe terenul codasei Bradetul Stefesti.

Amical la Mioveni, cu gandul la Targoviste

Fortuna Brazi si Conpet Ploiesti au, din nou, „pauza” in Liga a III-a, penultima runda din acest esalon programand joc oficial doar pentru o echipa prahoveana – Unirea Campina (maine, de la ora 18,00, pe teren propriu, cu FC Zagon). Pentru ierarhia seriei, cel mai important joc, asteptat cu interes de … Fortuna Brazi, este meciul de la Sotanga, dintre FCM Targoviste si Unirea Tarlungeni, joc in care prahovenii si-au pus sperante ca pot beneficia de „ajutor” indirect, pentru a ramane liderul seriei a VI-a. Daca ajutorul va veni de la CSM sau de la… Tarlungeni, ramane de vazut! Pana atunci, elevii lui Eduard Iordanescu disputa un amical la Mioveni, cu divizionara secunda CS, pentru a „umple programul” de pregatire, inaintea ultimului joc din sezon, joia viitoare, la Conpet.

Sinaia, pe „urmele” Busteniului

Competitiile de mini-fotbal au prins foarte bine pe Valea Prahovei, dupa Busteni, Primaria orasului Sinaia, in parteneriat cu Clubul Sportiv Carpati Sinaia, punand la cale o intrecere dotata cu premii de 4000 de euro! Este vorba despre a IV-a editie a Ligi de Fotbal, organizata in perioada 25 mai – 16 iunie 2013, turneu la care vor participa 15 echipe totalizand un numar de aproximativ 180 de jucatori.
Meciurile se joaca la baza sportiva a Colegiului “Mihail Cantacuzino”, iar la final se vor acorda cupe, diplome, medalii primelor clasate, plus premii speciale pentru: cel mai tanar jucator si cel mai varstnic jucator, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucator al turneului, cea mai buna galerie, cel mai frumos steag de galerie, cel mai fair-play gest al unui jucator si titlul de golgheter.

Marian DIMA, Cristi DAMIAN