Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, în judeţul Argeş, pe DN7C, la kilometrul 61, în zona Arefu, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza unei viituri. Iniţial, ambele benzi au fost blocate de noroi, pietriş şi arbori, însă lucrătorii de la drumuri au reuşit să cureţe partea carosabilă pe un sens. Se estimează că ambele benzi for fi degajate în jurul orei 13:00.
În judeţul Tulcea, circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone a fost restricţionată pe DN22, între localităţile Smârdan şi Măcin, din cauza unui dig afectat, în timp, de inundaţii. Dunărea poate fi traversată cu bacul la Galaţi sau pe podul Giurgeni – Vadu Oii.
În judeţul Cluj, pe DN1 Cluj-Napoca – Turda, pe Dealul Feleacului, vizibilitatea scade sub 100 de metri din cauza plafonului de nori coborât. În judeţele Arad şi Timiş, local se semnalează ceaţă. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă şi să folosească luminile de întâlnire, iar în cazul în care vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă.