Stadion: „Dorobantu”, Ploiesti. Spectatori: circa 100. A marcat: V. Micu (87).
AS Ploiesti: B. Radulescu – Georgescu, R. Lungu, D. Chirita (cpt), A. Mihai, I. Grigore (74 Petculescu) – Iacob, Stan, Rosu – Balan, Copilu (20 Raducanu). Antrenori: Daniel Chirita si Cristian Miron.
Petrolistul: A. Petre – Lisita, D. Petre, I. Ionescu, E. Ionescu – Cioc (77 Dumitrache), Micu (cpt), Zamfir (40 Pantilimonescu), Ene – Costache (68 G. Bociu) – Pipos (62 Petrescu). Antrenori: Marian Ilie si Marius Radulescu.
Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploiesti) – Valentin Dumitru (Gherghita) si Mihai Vizitiu (Ploiesti). Observator AJF: Constantin Ciocoiu (Baicoi).
Cartonase galbene: Lungu (64), Stan (79), A. Mihai (88)/Zamfir (22), Costache (45), Ene (90+2).
Jucatorul meciului: Bogdan Radulescu (AS Ploiesti).

Intr-o restanta a etapei a XXII-a din cadrul Ligii A Prahova, pe stadionul Dorobantu s-a intalnit echipa locala AS Ploiesti cu Petrolistul Boldesti. A fost un joc dominat in cea mai mare parte a timpului de formatia vizitatoare, dar si amfitrionii au initiat cateva contraatacuri periculoase. La echipa gazda au lipsit, motivat, antrenorul Iulian Savu (probleme profesionale) si patronul jucator Costin Ene (probleme familiale). In schimb, de la oaspeti au absentat mijlocasul Razvan Badu (accidentat) si fundasul Alin Stanciu (plecat in Germania).
In primul mitan am consemnat ratarile oaspetilor prin Costache (18 – lovitura de cap mingea trecand peste transversala; 29 – sut de la 12 metri, lateral dreapta, cand l-a intins serios pe Radulescu, care a scos in corner), Micu (19 – sut de la 30 de metri, scos cu greu de portarul gazdelor in afara terenului), I. Ionescu (28 – reluarea din semivoleu, cu pamantul, mingea lovind bara din dreapta portarului) si Lisita (30 – sut puternic, acelasi Radulescu respingand in lateral).
Trebuie sa spunem si faptul ca in minutul 45 se petrece cea mai controversata faza a jocului, cand la o actiune a boldesteanului Cioc pe partea dreapta, in duel cu localnicul Grigore, primul cade in suprafata de pedeapsa, acuzand o tragere de brat. Arbitrul Ovidiu Oprea a lasat jocul sa continue, in ciuda protestelor echipei oaspete, cand L. Costache a si fost avertizat.
Startul reprizei a doua i-a avut la timona tot pe oaspeti, hotarati sa transeze victoria cat mai repede, mai ales dupa introducerea in teren a lui Pantilimonescu, lasat surprinzator pe banca de rezerve. Acestia au avut doua ocazii, prin M. Ene (49 – sut din unghi prins de portar) si deja amintitul Pantilimonescu (75 – reluarea de la 25 metri, mingea trecand razant cu bara transversala). Intre ele, mai exact in minutul 52, gazdele au raspuns prin fostul prim divizionar D. Chirita, care de la 12 metri, pozitie centrala, a tras de putin pe langa poarta.
Inevitabilul s-a produs in minutul 87 cand, la o lovitura libera executata de Gabi Bociu in careu, I. Ionescu a prelungit cu capul la Micu, acesta din urma reluand mingea, din intoarcere cu pamantul, si l-a pacalit pe bravul Radulescu.
Pacat ca unii suporteri din anturajul echipei Petrolistul, au injurat in majoritatea timpului,arbitrii partidei, lucru care nu face deloc cinste unui club cu traditia Boldestiului!
Marcel MARIN, Cristi DAMIAN