Astra II – AFC Băneşti Urleta 4-1 (2-0)

Stadion: “Ionuţ Trandafir” – Ciorani. Spectatori: circa 650. Au marcat: Aristan (36 şi 53), Munteanu (43), Gavrilă (62) / Dârstaru (87)
Astra II: Catană – Tătaru (cpt), Nogo (85 Ghinea), Iordache, Zecheru (65 M. Stancu) – L. Dumitru, Pancovici (67 Coropcă), Munteanu, Gavrilă – Aristan (59 A. Alexandru) Muscalu. Antrenor: Adrian Peiu.
CS Băneşti: Lepădatu – Bej, Al. Popa, T. Albu (58 Dârstaru), Grigoraş – Gorgan (58 Conac), Chivu, Cristache (cpt), Budileanu (65 Lungu) – Hromei (46 Filote), Negreanu. Antrenor: Ion Burchi.
Avertismente: Munteanu (59), Catană (69)
Au arbitrat: Radu Danielenco (Ploieşti) – Laurenţiu Dragu (Ploieşti), Adrian Stoenoiu (Boldeşti). Observator: Tudor Negoiţă (Măgurele).
Jucătorul meciului: Valeriu Aristan

Astra 2 Ciorani a oferit un adevărat recital de goluri “de generic TV”, fostul jucător al lui FC Braşov – Valeriu Aristan – marcând de două ori, cu execuţii care au lăsat asitenţa “cu gura căscată”. Mai întâi, acesta a deschis scorul partidei cu AS Băneşti, cu un şut perfect, la colţul lung, din 20 metri, lateral stânga, pentru ca la reuşita din min. 53 să facă “mat” întreaga defensivă adversă! Până la golurile lui Aristan însă, meciul de la Ciorani a avut “intrigă”… Băneştiul a reclamat un henţ în careu al lui Iordache (min. 14, la o minge jucată de Negreanu), la scorul de 0-0, sponsorul echipei oaspete, Vasile Lăescu, plecând de pe banca tehnică şi ameninţând chiar cu retragerea echipei din teren! Ocaziile au curs însă la poarta lui Lepădatu, care a fost suspus unui adevărat “tir”, de mult timp Băneştiul neprimind patru goluri într-un meci…
Pe final de meci, după ce se făcuse 4-0 pentru gazde, Cristache a ratat un penalty, la un fault a lui Catană la Negreanu, iar Dârstaru a dat golul de onoare, care a “întregit” spectacolul, cu un şut la vinclu din 18 metri, în min. 87!
Incredibilă a fost manifestarea de simpatie a ciorănenilor faţă de Salif Nogo, jucătorul din Burkina Faso având ocazia să trăiască momente de care cu greu va mai avea parte! Ce poţi să spui când un spectator “în toată firea” îţi sărută mâna şi ieşi în aplauzele a sute de oameni, mulţumiţi de un spectacol fotbalistic plăcut, la care au merite ambele echipe…
Marian DIMA