După ce în tur a pierdut în decisiv deși a condus în două rânduri (cu 1-0 și cu 2-1 la seturi), Tricolorul LMV Ploiești nu a mai lăsat loc de discuții despre care este echipa mai bună în meciul din retur în confruntarea cu Dacia Buzău.
Băieții pregătiți de Marian Anton și Mădălin Marinescu s-au mobilizat exemplar în partida disputată în această după amiază, în sala Colegiului Național “Mihai Viteazul”, și au obținut o victorie clară, în trei seturi.

Formula de start a fost Răzvan Șerban, Liviu Cristudor, Mădălin Marinescu, Mihai Lazăr, Mihai Adam, Răzvan Popa și Daniel Marinescu – libero. A mai intrat Bogdan Mehedințeanu, la finalul setului al treilea.

Tricolorul LMV și-a impus jocul încă din primul set, când i-au lăsat fără replică pe adversari, conducând cu 6-3 și 16-5, iar la final s-a impus cu 25-10.

Începutul actului secund a aparținut echipei din Buzău, care a jucat mai bine la fileu, blocând acțiunile ploieștenilor. Dar, de la scorul de 3-7, Cristudor și Adam au condus revenirea gazdelor, care au ajuns din nou la cârma jocului, scor 9-7.

Dacia Buzău a încercat să se mențină aproape, echilibrând disputa, dar Tricolorul LMV nu i-a oferit mari șanse, distanțându-se treptat la opt puncte, scor 23-15. În finalul setului, oaspeții au fost mai activi, salvând și trei mingi de set, însă Tricolorul LMV a avut ultimul cuvânt de spus, câștigând cu scorul de 25-20.

În setul al treilea, tot ploieștenii au condus ostilitățile, distanțându-se la patru-cinci puncte încă de la început, după care și-au menținut diferența, adjudecându-și victoria în minimum de seturi și asigurându-și în mare măsură locul al treilea în clasament. Scorul în setul al treilea a fost 25-21.

www.tricolorullmvploiesti.ro