In perioada 8-10 februarie, in sala de sport a Liceului „Mircea Eliade” din Bucuresti, s-a desfasurat etapa din zona Muntenia a Campionatului national de judo pentru cadeti (U18). La concurs au luat parte 130 de sportivi de la 35 de cluburi din Mehedinti, Dolj, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Bucuresti si Prahova.
Printre concurenti s-au numarat si reprezentanti de la CSM CFR CSS Ploiesti, pregatiti de antrenorii Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu si Doru Munteanu.
Cele mai bune rezultate ale clubului ploiestean au fost realizate de catre Andreea Ionescu si Ana Maria Dumitrache. Cu cate patru victorii din patru meciuri, Ionescu si Dumitrache au castigat competitia la categoria 52 kg, respectiv 63 kg.
Intre primele trei pozitii s-au mai situat si Alexandru Fuiorea, locul II la categoria 60 kg, si Andrei Coman, locul III la categoria 66 kg.
De asemenea, evolutii bune au mai avut si Doru Grigorescu (46 kg) si Stefania Nan (48 kg), care s-au situat pe locul al cincilea la categoriile la care au participat.
Astfel, cei sase sportivi ploiesteni s-au calificat la etapa finala a Campionatului national, care va avea loc in perioada 22-24 februarie, la Deva. Alaturi de acestia, pentru gruparea prahoveana vor mai concura si componentele lotului national Madalina Cristea (40 kg) si Florina Schiopu (48 kg).
Petre APOSTOL