Echipa feminna FC Brazi a pierdut la un scor cam exagerat testul de lux de pe sinteticul Centrului FRF de la Buftea, 1-7. Adversara fetelor lui Mircea Hagianu a fost o combinata de senioare si junioare „U-17” a Romaniei, reprezentativa care se afla de 10 zile in cantonament centralizat la Centrul National de Fotbal Mogosoaia, unde pregateste viitoarele campanii internationale.
In acest joc de verificare, selectionata Romaniei – pregatita de Maria Delicoiu si Mirel Albon – a fost alcatuita din titulare ale celor mai bune echipe din tara: Olimpia Cluj si FCM Tg. Mures.
Pentru gruparea noastra golul de onoare a fost realizat de Nina Anca, printr- un sut lobat din afara careului de 16 metri. Fara a fi subiectivi, trebuie punctat faptul ca doua dintre golurile tricolorelor au fost marcate din pozitii clare de ofsaid, trecute cu vederea de o tanara asistenta bucuresteana. In plus, alte doua reusite ale tricolorelor s-au datorat unor interventii gresite ale portaritei Mirela Stoica, astfel incat, la final, tabela de marcaj putea indica un rezultat mult mai strans.
In meciul amical disputat joi dupa amiaza, FC Brazi a inceput cu urmatorul ‘’11’’: Mirela Stoica – Diana Florea, Denisa Sandu, Mihaela Bacescu, Sandra Oprica – B. Mihaela – Ana Moraru, Maria Bardea, Linda Cergan – Mihaela Grozeanu, Nina Anca. Pe parcurs au mai intrat Ionela Dinca pentru postul de portar si jucatoarele de camp Roxana Jora, Ioana Sora, Alina Oprea, Maria Dumitru, Corina Tatu. Au lipsit, motivat, Mihaela Merlan si Anda Stefanescu. La capitolul „remarcate” pot fi incluse N. Anca, Bardea (pentru travaliu), Jora si Dinca.
Aurel DRAGHICI,
Cristi DAMIAN