Antrenorii juniorilor, chemaţi la raport

Astăzi, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova, are loc şedinţa cu reprezentanţii echipelor de juniori, unde prezenţa este obligatorie. Întrevederea cu delegaţii este programată să înceapă la ora 12.00 şi va fi condusă de către profesorul Viorel Băltăţeanu, cel care de ani buni se ocupă de compartimentul de copii şi juniori din cadrul AJF. Cu acest prilej se vor stabili orele de începere pentru partidele din partea secundă a actualului sezon. Returul campionatului de juniori va debuta pe 23 martie, zi în care vor lua startul toate cele patru eşaloane locale: juniori A, B, C şi D.

Conpet – Ciorani, la Strejnic

Două dintre formaţiile care şi-au schimbat radical „faţa” în această iarnă, Conpet Ploieşti, respectiv Voinţa Ciorani, se vor întâlni astăzi, de la ora 15,00, la Strejnic, într-un amical care va „marca” revenirea pe „iarbă” a celor două echipe, antrenorul grupării de Liga a III-a, Florin Pârvu, dorind ca atât amicalul de astăzi, cât şi cel de sâmbătă, cu Dinamo II, să nu se mai joace pe suprafeţe sintetice, pentru a se acomoda, cât mai bine, cu ceea ce va fi în prima etapă din retur.
Pentru Voinţa Ciorani, echipă susţinută de Marin Voicu şi Ion Mihai, va urma, de la sfârşitul săptămânii, al doilea cantonament, la Azuga.

Duel amical între foşti colegi

În cursul zilei de astăzi, mai exact de la ora 11.00, pe stadionul ploieştean Matizol va avea loc jocul amical dintre CS Blejoi şi CSM Câmpina, ambele grupări activând pe prima scenă fotbalistică a judeţului. Interesant este faptul că partida va opune mai mulţi jucători care până nu demult erau coechipieri, după ce la începutul campionatului şi în pauza de iarnă mai mulţi sportivi de la Blejoi s-au transferat la gruparea din Câmpina.
Ca o paranteză, notăm că în turul actualui sezon, formaţia din cel de-al doilea oraş al judeţului s-a impus la un scor de neprezentare, 3-0, iar returul este programat pe 23 aprilie.

Start la Ploieşti în fotbalul jucat la fileu

Federaţia Română de Fotbal-Tenis a stabilit programul primelor două etape din noul campionat. Astfel, în zilele de 16 şi 17 martie, în sala de sport a Universităţii Petrol-Gaze (UPG) Ploieşti vor avea loc primele două runde din fotbalulul jucat la fileu. Organizarea acestor etape inaugurale va aparţine echipei CSU Ploieşti, formaţia antrenată de Cristian Perianu fiind una dintre grupările bune ale întrecerii interne.
Concomitent cu etapele din actualul sezon, într-o sală de la UPG Ploieşti va avea loc Adunarea Generală Anuală unde se va alege un nou preşedinte, întâlnire la care au fost invitaţi să participe toţi membrii afiliaţi.

Grupaj realizat de Cristi DAMIAN, Marian DIMA