Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră circulaţia autovehiculelor se desfăşoară normal pe autostrăzi şi drumurile naţionale. Deşi pe unele artere rutiere carosabilul este umed sau acoperit cu un strat subţire de zapadă, nu sunt anunţate evenimente care să îngreuneze semnificativ sau să blocheze traficul rutier.
Informăm că, pentru a se permite ridicarea unui autotren răsturnat în această dimineaţă pe partea carosabilă, circulaţia auto pe DN1A se desfşosoară pe un fir, alternativ la kilometrul 130+500 de metri, între localităţile prahovene Măneciu şi Cheia. Întrucât traficul rutier pe acest tronson nu este foarte intens, nu se semnalează probleme majore de fluenţă.
Pentru prevenirea accidentelor grave pe drumurile publice, conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo-rutiere, să manifeste disciplină în trafic şi să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.
Menţionăm, totodată, că nu sunt semnalate porturi sau aeroporturi închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi nici probleme în traficul feroviar.