CSU Asesoft a pierdut, scor 88-97, întâlnirea disputată în această seară în compania lui U Mobitelco. Vineri, 8 februarie, campioana joacă în deplasare cu CSM Oradea, liderul la zi al Ligii Naționale.

Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Asesoft: „Întotdeauna înfrângerile sunt dureroase, indiferent de numele adversarului întâlnit. Au fost unii jucători care, în această seară, nu au evoluat la capacitate maximă, iar acest lucru a contat enorm. Diferența s-a făcut, în special, la aruncările de la distanță, unde Nikolov, Ross și Silvășan au încheiat cu procentaje aproape impecabile. Din păcate, nu am reușit să-i stopăm pe cei trei, pentru că, în atac, am fost productivi doar la interior.”

Predrag Miletic, jucător CSU Asesoft: „Am evoluat slab în defensivă, le-am oferit spații clujenilor și ei au știut să profite. Pentru mine a fost un meci bun, dar asta nu mai contează acum, după o asemenea înfrângere. Noi încă sperăm la poziția secundă, sunt destule echipe care își doresc să încheie sezonul regulat în spatele lui CSM Oradea. Etapele următoare ne vor oferi mai multe răspunsuri.”