Elena Catalina Radu este oficial, din data de 11 februarie a.c., noul presedinte – director al Casei de Asigurari de Sanatate Prahova, conform unui ordin semnat de presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Desemnarea acesteia s-a facut ca urmare a promovarii concursului desfasurat, la sfarsitul lunii ianuarie anul acesta, pentru postul ramas vacant inca din 2012. Avand in vedere ca in prezent se desfasoara procesul de predare – primire intre fostul presedinte, ec. Marisina Zaharia, si actualul presedinte, Elena Catalina Radu, aceasta din urma ne-a transmis, prin purtatorul de cuvant al
institutiei, Catalin Tudorache, ca nu doreste sa dea nicio declaratie presei, dar ca in perioada imediat urmatoare va sustine o conferinta in cadrul careia se va prezenta si va expune si principalele obiective ale mandatului sau.
Reamintim ca, din data de 26 iulie 2012, prin Ordinul 374/2012 al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, postul de presedinte-director la CAS Prahova a fost ocupat – cu statutul de interimar – de ec. Marisina Zaharia, pana la organizarea unui concurs pentru acest post.
C.D.