Ploiesteanul Adrian Seler s-a numarat printre componentii lotului national de fotbal-tenis, lot care a facut legea la Campionatului Mondial de fotal-tenis, competitie desfasurata, recent, in localitatea ungara Harkany. Component al echipei studentilor CSU Ploiesti (antrenor Cristian Perianu) – grupare care a incheiat stagiunea trecuta pe pozitia a treia – Adrian (fost junior al Petrolului) a reusit, impreuna cu colegii sai, sa castige, la fiecare proba, medalia de aur! Mai mult, tricolorii au reusit acelasi rezultat si in concursurile rezervate juniorilor si senioarelor, dar si in cele doua probe de mixt. In atare conditii, Romania a incheiat pe primul loc in clasamentul pe natiuni, din cele 11 nationale care s-au aliniat la start, in total fiind 180 de participanti.
„Nu a mai fost niciodata o astfel de performanta in istoria participarilor Romaniei, chiar daca, de fiecare data, am avut numeroase medalii! Suntem foarte mandri de sportivii nostri si vom face demersurile pentru recompensarea lor din partea ANST“, a precizat Sorin Bogdan, presedintele Federatiei Romane de Fotbal Tenis.
In afara de prahoveanul Seler, lotul de seniori a avut urmatorii componenti: Georgel Bobis, Zoltan Palyanos (ambii, de la Tengo Salonta), Florin Purice, Alin Balan si Razvan Pauna (toti, legitimati la Victory Cluj), in timp ce antrenorii au fost Daniel Sasarman si Vasile Sorean, iar Sabino Da Luz Tavares a fost directorul sportiv al Nationalei, care reprezinta, cu adevarat, o forta in Europa.

Cristi DAMIAN