Dacă, ieri, a fost zi de meci, pentru astăzi Cosmin Contra le-a pregătit, din nou, două şedinţe de pregătire elevilor săi. Antrenamentul de dimineaţă a început cu o primă parte, de circa 30 de minute, desfăşurată la sala de forţe, după care s-a ieşit pe teren, lucrându-se cu mingea mai bine de o oră. Sebastian Achim se pregăteşte, în continuare, separat, în vreme ce Damien Boudjemaa a încheiat mai devreme antrenamentul, acuzând o uşoară problemă medicală.

„Găzarii”, bătuţi de bănăţeni
Imediat după finalul antrenamentului de dimineaţă, „staff-ul” petroliştilor l-a înfruntat pe cel al divizionarei secunde ACS Poli Timişoara, într-un joc desfăşurat pe parcursul a două reprize de câte 20 de minute. A fost un bun prilej de reîntâlnire între foşti coechipieri sau adversari, pentru „lupi” jucând un timişorean getbeget, Cosmin Contra, dar şi un fost echipier al lui Poli, antrenorul cu portari Dumitru Jipa. Alături de cei doi s-au mai aflat Laurenţiu Roşu, Cristi Vlad sau managerul sportiv Marius Nicolae, dar „găzarii” n-au putut evita eşecul, timişorenii, cu Valentin Velcea sau Adrian Stoicov în componenţă, impunându-se cu 5-2.
Va exista, probabil, şi o revanşă în următoarele zile, cele două echipe fiind vecine în Lara, petroliştii stând la „Miracle”, iar timişorenii în imediata vecinătate, la „Titanic”.