Pentru cei mici dar si pentru cei mari municipalitatea a pregatit surprize in aceasta zi de sarbatoare.

Incepand cu ora 16.00, pe scena montata la Palatul Culturii, va incepe un concert de colinde. De la ora 17.15 copiii sunt asteptati aici la un spectacol sustinut de actorii Teatrului de Papusi. La ora 18.00 Iulian Badescu, alaturi de reprezentanti ai primariei si ai consiliului local, va aprinde luminile in oras. Sarbatoarea va continua cu un concert de colinde si cu un spectacol sustinut de actorii Teatrului de Revista, iar la final, in jurul orei 19.00, va fi tras un foc de artificii.

Pentru copii surprizele vor continua si in saptamana 3 – 7 decembrie 2012:

Pe 3 decembrie se va deschide Oraselul Copiilor. Anul acesta oraselul va avea doua locatii – in parcul din fata Halelor Centrale si in parcul Aurora Vest
Pe 4 decembrie intra pe traseu Tramvaiul Copiilor
Pe 5 decembrie Vine, Vine Mos Nicolae: incepand cu ora 17.30, pe scena de la Palatul Culturii vor sustine un concert de colinde copiii din Corul Zamfira, iar de la ora 18.00 micii spectatori vor urmari o piesa de teatru jucata special pentru ei de actorii Teatrului de Papusi. Copiii prezenti la sarbatoare vor primi mici cadouri din partea primariei, iar cei mari vor viziona un spectacol al Teatrului de Revista.
De asemenea, in zilele de 3 si 4 decembrie 2012 si in perioada 17-20 decembrie 2012 copiii vor putea viziona spectacolele Teatrului de Papusi sustinute pe scena de la Palatul Culturii incepand cu ora 18.00. Programul va continua in fiecare seara de la ora 19.00 cu spectacolele Teatrului de Revista. In zilele amintine incepand cu ora 17.00 pe aceeasi scena vor avea loc concerte de colinde sustinute de coruri de copii din Ploiesti si din Judetul Prahova.