Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa pe arterele rutiere principale din ţară.
Reamintim că astăzi, până la orele 13:30, circulaţia rutieră este oprită pe DN1H Zalău – Răstoci, în zona Ciocmani, judeţul Sălaj, la kilometrul 108+572 de metri, din cauza unor lucrări care se execută la o trecere la nivel cu calea ferată. Traficul rutier este deviat pe ruta Clit – Lozna – Letca (DJ109E).
De asemenea, şi în județul Arad, tot din cauza unor lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată, circulaţia rămâne întreruptă pe DN7, la kilometrul 540+248 de metri, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Arad. Traficul rutier se desfăşoară deviat, din localitatea Tudor Vladimirescu pe DJ682C – DJ709, de unde se ajunge în Centura NV Arad.
În judeţul Hunedoara, pe DN76 Şoimuş – Brad, la Şoimuş, se execută lucrări de amenajare a unei intersecţii cu sens giratoriu cu autostrada A1 Deva – Orăştie. Traficul rutier se desfăşoară pe o variantă provizorie.
Pe Autostrada A1 Timişoara – Arad se execută lucrări de întreţinere pe următoarele porțiuni:
-km 535+236 – km 535+736, pe sensul de mers Timișoara – Arad, pe banda numărul doi; se circulă pe benzile unu şi de urgenţă;
-km 519+296 – km 519+376, pe ambele căi (sensuri), pe benzile unu şi de urgenţă; se circulă pe benzile numărul doi;
-km 504+296 – 504+376, pe sensul de mers Arad – Timişoara, pe benzile unu şi doi; se circulă pe banda de urgenţă; pe sensul de mers Timișoara – Arad, pe banda a doua; se circulă pe benzile unu şi de urgenţă.
Pe porţiunile în lucru viteza este restricţionată la 60 sau 80 km/h, din motive de siguranţă. Le recomandăm conducătorilor auto să se asigure, să semnalizeze şi să se încadreze din timp pe benzile deschise circulaţiei.